Vesi-Eko hakee joukkoonsa vesistöasiantuntijaa

Tule töihin Vesi-Ekolle!

Työnkuvana on erilaisten vesistöihin liittyvien projektien valvonta ja tulosten raportointi. Vastuullesi tulee myös ympäristön tilaa seuraavien mittauslaitteiden ylläpito. Useimmissa tapauksissa toimit osana isompaa kokonaisuutta, osana asiakkaiden projektiorganisaatioita.

Meillä pääset tekemään töitä pienessä ja tehokkaassa tiimissä, suoraan toimitusjohtajan ja asiakkaiden kanssa. Erilaiset projektit ja asiakkaat tuovat työhön vaihtelua.

Odotamme sinulta:

  • 3–5 vuoden työkokemusta ympäristöalalta tehtävän kannalta relevanteista rooleista sekä limnologisten perusasioiden tuntemusta
  • Soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi luonnontieteiden tai ympäristötekniikan tutkintoa
  • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä tehtävään sisältyy paljon asiantuntijaraportointia
  • Toimeen tarttuvaa asennetta sekä itsenäistä otetta työtehtäviesi suorittamisessa
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa

Työ tapahtuu pääosin toimistotyönä, mutta vaatii maastokäyntejä, joten varaudu satunnaisiin matkapäiviin. Etätyömahdollisuus on sovittavissa. Meillä merkityksellistä on työn jälki, ei kravatin kireys.
Vedenlaadun mittaus käsimittarilla
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 37,5 h/ viikko, palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Saarijärvi, erkki.saarijarvi@vesieko.fi tai puh. 044 279 8603 arkisin klo 9–15 välisenä aikana. Hakuaika päättyy 30.4.2024.